Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Гірінова Л$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
|
1. |
Янчева Л. М. Інтерактивний комп'ютерний тестовий тренінг як засіб професійного навчання [Електронний ресурс] / Л. М. Янчева, С. П. Вялкіна, Л. В. Гірінова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 510-518. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_82
| 2. |
Янчева Л. М. Використання технологій Power Point у створенні інтерактивних навчальних матеріалів [Електронний ресурс] / Л. М. Янчева, С. П. Вялкіна, Л. В. Гірінова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 428-434. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_70
| 3. |
Янчева Л. М. Використання сучасних інтерактивних методів створення навчальних web-ресурсів [Електронний ресурс] / Л. М. Янчева, О. М. Рибін, С. П. Вялкіна, Л. В. Гірінова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 448-456. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_77
| 4. |
Рибін О. М. Використання комп’ютерних технологій у створенні навчальної інформаційної системи "Кадри" [Електронний ресурс] / О. М. Рибін, С. П. Вялкіна, Л. В. Гірінова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 555-562. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_88
| 5. |
Гірінова Л. В. Можливості технологій cloud computing у дистанційному навчанні [Електронний ресурс] / Л. В. Гірінова, І. Г. Сибірякова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 361-369. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_44
| 6. |
Гірінова Л. В. Використання хмарного сервісу IBM ARCA в науково-дослідній діяльності університетів [Електронний ресурс] / Л. В. Гірінова, І. Г. Сибірякова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 520-529. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_58
|
|
|